2D Foto in 3D

Toont alle 11 resultaten

3D Foto in glas

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw 3D foto in glas maakt? Bij Foto in Glas bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel laseren van foto’s in glas. Ook met uw 2D foto’s bent u bij ons van harte welkom. Wij hebben de techniek in huis om uw normale 2D foto naar een 3D foto om te zetten en deze vervolgens te laseren in kristal glas. Foto in Glas is uw online aanbieder om uw 3D foto in glas te laten maken. Neem snel een kijkje op onze website voor de beschikbare modellen waarin wij uw foto’s laseren.

Online uw 3D foto in glas kopen?

Wij van Foto In Glas hebben inmiddels ruime ervaring in het professioneel laseren van foto’s in glas. Aarzel dus niet! Foto In Glas is de aanbieder jouw 3D foto in glas te kopen. Wie wil er nu geen mooie herinnering aan één van die favoriete momenten? Bij ons is het tegenwoordig mogelijk uw 3D foto in glas online te kopen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uw bestanden te uploaden via onze website. Nadat wij de bestanden gecontroleerd hebben en de betaling binnen hebben, gaan wij voor u aan de slag. De bestandsextensies om te uploaden zijn: jpg, gif, bmp, png, jpeg.

Personaliseer uw 3D foto in glas

Bij ons is het ook mogelijk uw eigen foto te personaliseren. Door aan de foto in glas een tekst toe te voegen is het mogelijk uw foto een persoonlijke touch te geven. Voor een meerprijs van € 5,- laseren wij uw gewenste tekst bij de 3D foto. De getoonde prijzen zijn inclusief een eventuele bewerking van 2D naar 3D. Hieronder vindt u de modellen die geschikt zijn voor 3D-afbeeldingen, zo zijn er enkele kubus- en blokvormen, maar ook een waxinelichthouder of hartvorm. Foto In Glas is uw aanbieder voor een 3D foto in glas.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie over een 3D foto in glas of heeft u een vraag over uw bestelling? Op dit moment duurt het 2 tot 3 werkdagen voor uw bestelling klaar is voor verzending! Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij staan u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)40 2371 777 of u kunt het contactformulier invullen op de contactpagina. Wij doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.