Verzending binnen 2-3 dagen
geen verzendkosten vanaf €75,-

KOESTER UW MOOISTE MOMENTEN MET 2D-GEGRAVEERDE KRISTALBLOKKEN

Een subtiel eerbetoon aan de momenten die tellen met een 2D fotoblok

In de zoektocht naar een perfecte manier om onze meest dierbare herinneringen te vereeuwigen, bieden 2D-gegraveerde kristalblokken een unieke combinatie van eenvoud en elegantie. Deze bijzondere items vangen de essentie van uw foto’s in een subtiel reliëf, waardoor elk moment op een fijne en memorabele wijze tot uitdrukking komt.

 • Waxinelichthouder - Foto in Glas

  WAXINELICHTHOUDER

  60x60x80 mm 59.95
 • Foto in Glas - Kleine kubus

  KUBUS KLEIN

  50x50x50 mm 37.95
 • Foto in Glas - Grote Kubus

  KUBUS GROOT

  80x80x80 mm 59.95
 • Aandenken Kat - Foto in glas

  BLOK STAAND

  50x80x50 mm 54.95
 • Foto in Glas - Blok groot staand

  BLOK GROOT STAAND

  60x90x50 mm 59.95
 • Foto in Glas - Blok XL Staand

  BLOK XL STAAND

  75x110x65 mm 69.95
 • Foto in Glas - Blok Liggend

  BLOK LIGGEND

  80x50x50 mm 54.95
 • Foto in Glas - Blok groot liggend

  BLOK GROOT LIGGEND

  90x60x50 mm 59.95
 • Foto in Glas - Blok Liggend XL

  BLOK XL LIGGEND

  110x75x65 mm 69.95

De kunst van het 2D lasergraveren met een foto in glasblok

2D lasergraveren transformeert uw favoriete foto’s in tijdloze kunstwerken. Door een zorgvuldig proces wordt uw afbeelding laag voor laag in het kristalglas gegraveerd, wat resulteert in een verfijnde weergave van uw dierbare herinneringen. Het resultaat is een helder en gedetailleerd beeld dat vanuit elke hoek bekeken kan worden, waardoor het een levendige herinnering blijft.

WAAROM KIEZEN VOOR 2D-GEGRAVEERDE KRISTALBLOKKEN?

Kristalglas, met zijn ongeëvenaarde helderheid en duurzaamheid, vormt het perfecte medium voor het vereeuwigen van uw speciale momenten. Of het nu gaat om een lach, een blik, of een eenvoudig, maar krachtig moment, 2D-gegraveerde kristalblokken leggen de zuiverheid en intensiteit van deze herinneringen vast.

GELEGENHEDEN DIE ZICH LENEN VOOR 2D GRAVURES

Geboortes en nieuwe beginnen:
Een subtiele, maar mooie manier om de komst van een nieuw familielid te vieren.

Herinneringen aan dierbaren:
Breng een eerbetoon aan geliefden die er niet meer zijn, door hun momenten subtiel maar krachtig in kristal vast te leggen.

Vriendschap en liefde:
Vier de band die u deelt met vrienden en partners, vastgelegd in de helderheid van kristal.

HET PERFECTE GESCHENK

Een 2D-gegraveerd kristalblok is meer dan alleen een geschenk; het is een blijvende herinnering, een stukje van uw hart, vastgelegd in kristal. Het is het perfecte cadeau voor verjaardagen, jubilea, of als een manier om een speciaal moment te markeren.

BRENG UW HERINNERINGEN TOT LEVEN

Laat ons u helpen om die speciale momenten niet alleen te herinneren, maar ook te vieren met onze 2D-gegraveerde kristalblokken. Samen met u creëren we een blijvend eerbetoon dat generaties lang gekoesterd zal worden.

BESTEL UW FOTO IN EEN GLASBLOK BIJ FOTO IN GLAS

Wij van Foto In Glas hebben verschillende formaten glasblokken in ons assortiment. Gaat u liever voor een staande of liggende foto in glasblok? Hieronder vindt u de afmetingen van onze foto in glasblok modellen. Heeft u een vraag over de afmetingen of wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar. Één van onze populairste modellen is het model waarin u een waxinelichtje plaatst. Op deze manier heeft u een bijzonder en uniek gedenkteken met daarin een foto van uw dierbare. Daarnaast is de waxinelichthouder of één van onze andere glasblok modellen ook een origineel cadeau om te geven. U uploadt eenvoudig een foto in één van de gewenste formaten en wij doen voor u de rest!

WACHT NIET LANGER EN BESTEL

Bent u geïnteresseerd in één van onze foto in glasblok modellen? Plaats dan vandaag nog uw bestelling. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een bestelling of de levertijd? Kijk dan even op onze FAQ pagina, hierin worden de meest gestelde vragen beantwoordt. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)40 2371 777, of vul het contactformulier in. Onze klantenservice staat voor u klaar en beantwoordt uw vragen zo snel mogelijk.