KUBUS GROOT 3D

94.95

Grote kubus met 3D foto

U hoeft uw foto niet zelf te bewerken, voor het beste resultaat hebben wij liefst de originele en onbewerkte foto. Indien de achtergrond er niet toe doet dan wordt de achtergrond namelijk door onze specialisten verwijderd. Wanneer u zorgt voor een goede scherpe foto in een zo hoog mogelijke resolutie dan zorgen wij ervoor dat de foto op een mooie wijze verwerkt wordt. Wanneer de foto van onvoldoende kwaliteit is en daardoor niet door ons verwerkt kan worden krijgt dan nemen wij contact met u op.
Wij hebben de techniek in huis om uw normale 2D foto naar een 3D foto om te zetten en deze vervolgens te laseren in kristal. De getoonde prijzen zijn inclusief de bewerking van 2D naar 3D.

Afmetingen: 80x80x80 mm

Artikelnummer: CR-KUBUSGR3D1 Categorie:

Grote kristal glazen kubus met 3D foto

Door de kubusvorm is dit model een ideaal kristal voor uw 3D foto. U kunt een normale foto bijsluiten die door ons wordt bewerkt en geconverteerd naar een 3D model. De prijs is inclusief het bewerken van de foto van 2D naar 3D.
  • Alleen fotos van mensen en dieren zijn momenteel mogelijk om te converteren van 2D naar 3D.
  • Maximaal 1 hoofd per blok De foto moet zo groot en scherp mogelijk zijn en van voren genomen zodat de gelaatskenmerken duidelijk zichtbaar zijn.

Afmeting: 80x80x80 mm

Extra informatie

Gewicht 1 kg
afmeting

80x80x80 mm

Materiaal

Kristal glas