Verzending binnen 2-3 dagen
geen verzendkosten vanaf €75,-

Betaalinformatie

Zodra wij de betaling van uw bestelling ontvangen hebben, wordt uw bestelling verwerkt.
Sommige betalingsmogelijkheden zijn sneller dan andere.

U heeft de keuze uit diverse betaalmogelijkheden.
Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

  • iDeal (wordt direct verwerkt)
  • Bancontact / Mister Cash (wordt direct verwerkt)
  • Mastercard/VISA (wordt direct verwerkt)
  • Paypal (wordt direct verwerkt)
  • Bankoverschrijving (duurt 1-2 werkdagen)

iDeal (tip!)
iDeal heeft onze grote voorkeur. Met iDeal kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaaloptie en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geinformeerd dat de bestelling is betaald.

Bancontact / Mister Cash
Bij betaling van uw order met deze betaalmethode wordt u via onze – met SSL-beveiligde – verbindingen naar het speciale betaalmenu van Multisafepay geleid. Bij het betalen per Bancontact / Mister Cash wordt er altijd gevraagd om de naam van de kaarthouder, het kaartnummer en de vervaldatum.
Betalingen worden vrijwel direct verwerkt.

Mastercard / VISA
Bij betaling van uw order met deze betaalmethode wordt u via onze – met SSL-beveiligde – verbindingen naar het speciale betaalmenu van Multisafepay geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is.

Paypal
Bij betaling via Paypal dient u over een Paypal account te beschikken. U wordt automatisch naar het betaalmenu van Paypal geleid na het plaatsen van uw bestelling.
Paypal betalingen worden vrijwel direct verwerkt.

Bankoverschrijving
U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Het bedrag kunt u overmaken op het ons bankrekeningnummer wat verschijnt wanneer u deze optie kiest. De rekeninggegens worden in dat geval ook op uw orderbevestiging via de E-mail vermeld. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij het geld hebben ontvangen. Nadeel is dat hierdoor een artikel, dat maar beperkt op voorraad is, ondertussen uitverkocht geraakt kan zijn.