KUBUS KLEIN 3D

64.95

Glazen kubus met 3D foto

U hoeft uw foto niet zelf te bewerken, voor het beste resultaat hebben wij liefst de originele en onbewerkte foto. Indien de achtergrond er niet toe doet dan wordt de achtergrond namelijk door onze specialisten verwijderd. Wanneer u zorgt voor een goede scherpe foto in een zo hoog mogelijke resolutie dan zorgen wij ervoor dat de foto op een mooie wijze verwerkt wordt. Wanneer de foto van onvoldoende kwaliteit is en daardoor niet door ons verwerkt kan worden krijgt dan nemen wij contact met u op.
Wij hebben de techniek in huis om uw normale 2D foto naar een 3D foto om te zetten en deze vervolgens te laseren in kristal. De getoonde prijzen zijn inclusief de bewerking van 2D naar 3D.

Afmetingen: 50x50x50 mm

Artikelnummer: CR-KUBUS3D1 Categorie:

3D Foto in glazen kubus

Bent u op zoek naar een foto in een glazen kubus? Bij Foto In Glas weten wij precies hoe wij het ideale cadeau of een dierbaar moment in glas ontwerpen. Zo geeft u uw geliefden dat persoonlijke cadeau dat ze verdienen. Een foto in een glazen kubus voor uzelf? Vertel ons uw wensen, zodat wij precies weten hoe wij aan uw verwachtingen voldoen. Door het creëren van een 3D foto in een kubus van glas, krijgt uw favoriete foto diepte en komt hij tot leven. Foto in glas werkt met de beste producten en onze kubussen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen. Lees hieronder wat wij van uw foto nodig hebben voor het beste resultaat. Op onze website vindt u alle informatie over een foto in een glazen kubus.

Foto in glazen kubus

Uw gepersonaliseerde foto in een glazen kubus. Dat is nog eens een binnenkomer op een verjaardag. Een cadeau krijgen waar moeite voor is gedaan vindt iedereen toch het leukst? Dat is precies wat Foto In Glas voor u doet. Wij geven uw foto die extra touch door het 3D-effect van uw foto in een kubus van glas. Door de kubusvorm is dit model een echte blikvanger voor uw interieur en is het de perfecte verrassing voor uw geliefden. Lees hieronder welke foto’s het meest geschikt zijn voor een ontwerp van een foto in een glazen kubus..

Hoe wij het beste resultaat creëren

Wat we samen doen om van uw foto in een glazen kubus een meesterwerk te maken. Door onze ervaring op het gebied van glasbewerking weten wij uw foto om te toveren tot een 2- of 3D-model. Wij raden aan om een zo scherp mogelijke foto die van voren genomen is in te sturen. Hierdoor zijn de gelaatskenmerken beter zichtbaar, waardoor wij het 3D-effect van uw foto in een kubus van glas goed na weten te bootsen. Ook vragen wij u om een foto met maximaal één gezicht erop in te sturen.

De afmetingen van de kubus zijn 50x50x50 mm.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
afmeting

50x50x50 mm

Materiaal

Kristal glas