Verzending binnen 2-3 dagen
geen verzendkosten vanaf €75,-

BELEEF UW HERINNERINGEN OPNIEUW MET 3D-GEGRAVEERDE KRISTALBLOKKEN MET EEN LEVENSECHTE 3D FOTO

Een indrukwekkende manier om bijzondere momenten te vereeuwigen

Dit kan bij ons! Wij hebben de techniek in huis om uw normale 2D foto naar een 3D foto om te zetten en deze vervolgens te laseren in kristal. De getoonde prijzen zijn inclusief de bewerking van 2D naar 3D.
In de wereld van herinneringen en eerbetonen brengen 3D-gegraveerde kristalblokken een nieuwe dimensie van herbeleving. Deze technologisch geavanceerde creaties bieden een manier om dierbare momenten niet alleen vast te leggen, maar ze op zo’n manier te vereeuwigen dat ze bijna tot leven komen, elke keer als u ernaar kijkt.

 • Foto in glas - Waxinelichthouder 3D

  WAXINELICHTHOUDER 3D

  60x60x80 mm 74.95
 • Foto in glas - Kubus klein

  KUBUS KLEIN 3D

  50x50x50 mm 64.95
 • Foto in glas - Kubus groot 3D

  KUBUS GROOT 3D

  80x80x80 mm 94.95
 • BLOK 3D STAAND

  50x80x50 mm 69.95
 • Foto in Glas - Groot Blok 3D

  BLOK GROOT 3D STAAND

  60x90x50 mm 79.95
 • Foto in glas - Blok XL 3D

  BLOK XL 3D STAAND

  75x110x65 mm 94.95
 • Foto in glas - Blok 3D

  BLOK 3D MET 2 PORTRETTEN

  80x50x50 mm 79.95
 • Foto in glas - Blok groot 3D

  BLOK GROOT 3D MET 2 PORTRETTEN

  90x60x50 mm 84.95
 • Foto in glas - Blok XL

  BLOK XL 3D MET 2-4 PORTRETTEN

  110x75x65 mm 104.95
 • Foto in glas - 3D Hart

  HART 3D

  65x80x35 mm 79.95
 • Foto in glas - Groot 3D Hart

  HART XL 3D

  100x90x40 mm 114.95

De magie van 3D lasergraveren

Door middel van geavanceerde 3D lasergraveren technieken, transformeren we uw geliefde foto’s naar driedimensionale kunstwerken, gevangen binnen het kristalheldere glas. Dit proces maakt het mogelijk om elk detail, elke contour en emotie van het oorspronkelijke moment te vangen, waardoor een levensechte reproductie ontstaat die vanuit elke hoek kan worden bewonderd.

Kristalglas: Het ultieme medium voor ww herinneringen

De keuze voor kristalglas als medium voor 3D-gravures is geen toeval. Zijn ongekende helderheid en duurzaamheid maken het een ideale drager voor het vastleggen van uw meest dierbare herinneringen. Of het nu een lachende familiefoto, een geliefd huisdier betreft, kristalglas brengt elk detail met verbluffende duidelijkheid tot leven.

Gelegenheden perfect voor 3D gravures

Vieren van Levensmomenten:
Denk aan de geboorte van een kind, een afstuderen, of een jubileum in 3D, waardoor deze gebeurtenissen voor altijd in herinnering blijven.

Herdenken van dierbaren:
Creëer een tastbaar aandenken aan geliefden die zijn overleden, waardoor hun nagedachtenis op een bijzondere wijze wordt geëerd.

Vastleggen van unieke momenten:
Van bruiloften tot onvergetelijke herinneringen, 3D-gegraveerde kristalblokken bieden een unieke manier om deze momenten voor altijd levend te houden.

Een geschenk dat blijft leven

Een 3D-gegraveerd kristalblok staat symbool voor de liefde, respect, en herinnering die we delen met de mensen om ons heen. Het is een geschenk dat de tand des tijds zal doorstaan, een blijvend eerbetoon aan de momenten die ons het meest dierbaar zijn.

Laat uw herinneringen herleven

Wij nodigen u uit om de kracht van 3D-gravure te ontdekken en hoe het uw herinneringen kan transformeren tot iets werkelijk unieks en persoonlijks. Bezoek onze website om de mogelijkheden te verkennen en laat ons u helpen om een onvergetelijke herinnering te creëren die u en uw dierbaren altijd zullen koesteren.

Online uw 3D foto in glas kopen?

Wij van Foto In Glas hebben inmiddels ruime ervaring in het professioneel laseren van foto’s in glas. Aarzel dus niet! Foto In Glas is de aanbieder jouw 3D foto in glas te kopen. Wie wil er nu geen mooie herinnering aan één van die favoriete momenten? Bij ons is het tegenwoordig mogelijk uw 3D foto in glas online te kopen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uw bestanden te uploaden via onze website. Nadat wij de bestanden gecontroleerd hebben en de betaling binnen hebben, gaan wij voor u aan de slag. De bestandsextensies om te uploaden zijn: jpg, gif, bmp, png, jpeg.

Personaliseer uw 3D foto in glas

Bij ons is het ook mogelijk uw eigen foto te personaliseren. Door aan de foto in glas een tekst toe te voegen is het mogelijk uw foto een persoonlijke touch te geven. Voor een meerprijs van € 5,- laseren wij uw gewenste tekst bij de 3D foto. De getoonde prijzen zijn inclusief een eventuele bewerking van 2D naar 3D. Hieronder vindt u de modellen die geschikt zijn voor 3D-afbeeldingen, zo zijn er enkele kubus- en blokvormen, maar ook een waxinelichthouder of hartvorm. Foto In Glas is uw aanbieder voor een 3D foto in glas.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie over een 3D foto in glas of heeft u een vraag over uw bestelling?
Op dit moment duurt het 2 tot 3 werkdagen voor uw bestelling klaar is voor verzending! Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij staan u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)40 2371 777 of u kunt het contactformulier invullen op de contactpagina. Wij doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.