HART XL 3D

114.95

Groot glazen hart met foto in 3D

U hoeft uw foto niet zelf te bewerken, voor het beste resultaat hebben wij liefst de originele en onbewerkte foto. Indien de achtergrond er niet toe doet dan wordt de achtergrond namelijk door onze specialisten verwijderd. Wanneer u zorgt voor een goede scherpe foto in een zo hoog mogelijke resolutie dan zorgen wij ervoor dat de foto op een mooie wijze verwerkt wordt. Wanneer de foto van onvoldoende kwaliteit is en daardoor niet door ons verwerkt kan worden krijgt dan nemen wij contact met u op

Wij hebben de techniek in huis om uw normale 2D foto naar een 3D foto om te zetten en deze vervolgens te laseren in kristal. De getoonde prijzen zijn inclusief de bewerking van 2D naar 3D.

Afmetingen: 100x90x40 mm

Artikelnummer: CR-HARTXL3D Categorie:

Het perfecte geschenk voor elke gelegenheid

Bent u op zoek naar een uniek en betekenisvol cadeau voor een speciaal persoon in uw leven? Dan is een glazen hart met foto erin gelaserd wellicht de perfecte keuze! Dit prachtige en persoonlijke geschenk zal zeker indruk maken op uw geliefde, familielid of vriend. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, Moederdag, Vaderdag of gewoon zomaar, een glazen hart met een persoonlijke foto erin gegraveerd zal altijd worden gewaardeerd.

Prachtige en hoogwaardige kwaliteit

Onze glazen harten zijn van hoge kwaliteit en worden vakkundig gelaserd om de foto van uw keuze in het hart te graveren. Het resultaat is een verbluffend en levendig beeld dat voor altijd in het hart zal blijven. Onze glazen harten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig glas. Of u nu kiest voor een groot hart of een klein hart, u kunt er zeker van zijn dat u een prachtig en tijdloos cadeau geeft.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Het bestellen van een glazen hart met een foto erin gegraveerd is eenvoudig en snel. U hoeft alleen maar de gewenste foto te uploaden en uw bestelling te plaatsen. Onze ervaren vakmensen gaan vervolgens aan de slag om uw glazen hart te lasergraveren. U kunt uw bestelling binnen enkele dagen verwachten en het resultaat zal verbluffend zijn. Als u op zoek bent naar een persoonlijk en betekenisvol cadeau, is een glazen hart met een foto erin gelaserd de perfecte keuze.

Afmetingen: 100x90x40 mm

Extra informatie

Gewicht 1 kg
afmeting

100x90x40 mm