Gratis verzending in Nederland & België
Binnen 2-3 werkdagen in huis

BLOK 3D STAAND

69.95

U hoeft uw foto niet zelf te bewerken, voor het beste resultaat hebben wij liefst de originele en onbewerkte foto. Indien de achtergrond er niet toe doet dan wordt deze nl. door onze specialisten verwijderd. Als u zorgt voor een goede scherpe foto in een zo hoog mogelijke resolutie dan zorgen wij voor de rest.

Afmetingen : 50x80x50 mm

Artikelnummer: CR-BLOK3D1-80 Categorie:

Uniek en persoonlijk geschenk: 3D foto in glazen blok

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor een geliefde, vriend of familielid? Denk dan eens aan onze glazen blok van 5x8x5 cm met 3D foto. Met behulp van onze geavanceerde lasertechnologie maken wij van een 2D foto een verbluffende 3D afbeelding, die voor altijd in het glas is geëtst.

Haarscherpe 3D foto in glazen blok

Onze 3D lasertechnologie maakt het mogelijk om een foto tot leven te brengen in het glas. De afbeelding is haarscherp en heeft een ongekende diepte en helderheid. Dit geeft een uniek effect aan de foto, waardoor het lijkt alsof de persoon of het object echt in het glas is opgesloten.

Creëer een blijvende herinnering met onze glazen blokken

Of je nu een familielid wilt verrassen met een 3D portret, of een geliefde met een romantische foto, onze glazen blokken zijn een blijvende herinnering. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen, jubilea, of als persoonlijk geschenk voor de feestdagen. Onze lasertechnologie zorgt ervoor dat jouw foto voor altijd in het glas geëtst blijft.

Onze glazen blokken zijn een prachtige en unieke manier om een persoonlijke herinnering te creëren. Met onze geavanceerde technologie kunnen we van uw 2D foto een 3D afbeelding maken, die voor altijd in het glas is geëtst. Of je nu een cadeau zoekt voor een speciale gelegenheid, of gewoon iets persoonlijks wilt geven aan een geliefde, onze glazen blokken zijn de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering!

Afmeting: 50x80x50 mm

Extra informatie

Gewicht 1 kg
afmeting

50x80x50 mm