Verzending binnen 2-3 dagen
geen verzendkosten vanaf €75,-

WAXINELICHTHOUDER 3D

74.95

Waxinelichthouder in 3D formaat

U hoeft uw foto niet zelf te bewerken, voor het beste resultaat hebben wij liefst de originele en onbewerkte foto. Indien de achtergrond er niet toe doet dan wordt de achtergrond namelijk door onze specialisten verwijderd. Wanneer u zorgt voor een goede scherpe foto in een zo hoog mogelijke resolutie dan zorgen wij ervoor dat de foto op een mooie wijze verwerkt wordt. Wanneer de foto van onvoldoende kwaliteit is en daardoor niet door ons verwerkt kan worden krijgt dan nemen wij contact met u op. Wij hebben de techniek in huis om uw normale 2D foto naar een 3D foto om te zetten en deze vervolgens te laseren in kristal. De getoonde prijzen zijn inclusief de bewerking van 2D naar 3D.

Afmetingen : 60x60x80 mm

Artikelnummer: CR-WAXINE3D Categorie:

Een Uniek Aandenken aan een geliefd persoon

Op zoek naar een bijzonder aandenken om een geliefde overledene te eren en herinneren? Ontdek onze prachtige glazen blokken met 3D gelaserde foto's, die niet alleen een eerbetoon zijn aan de persoon die je mist, maar ook een sfeervolle waxinelichthouder. Met de mogelijkheid om een 2D foto om te zetten naar een verbluffend 3D meesterwerk, creëren we een uniek en betekenisvol kunstwerk dat de tijdloze band tussen jou en je dierbare vastlegt.

Een meesterwerk van gedetailleerde elegantie

Onze ambachtslieden zetten met vakmanschap de 2D foto van je overleden dierbare om in een verfijnde 3D-reliëfafbeelding, die in het glazen blok wordt gelaserd. Elk detail, elke glimlach en elke uitdrukking worden met precisie vastgelegd, waardoor een meesterwerk van gedetailleerde elegantie ontstaat. Het glazen blok dient niet alleen als een indrukwekkende herinnering, maar ook als een serene waxinelichthouder, waardoor een rustige ambiance ontstaat terwijl je dierbare wordt herdacht.

Een duurzaam symbool van liefde en herinnering

Plaats dit prachtige glazen kunstwerk op een speciale plek in je huis en laat het de liefde en herinnering aan je overleden dierbare levend houden. De combinatie van 3D-lasergravure en de functie als waxinelichthouder maakt dit aandenken zowel visueel adembenemend als praktisch functioneel. Met ons gepersonaliseerde glazen blok met 3D gelaserde foto geef je een duurzaam symbool van liefde, respect en herinnering dat de tand des tijds zal doorstaan.

Kies vandaag nog voor ons unieke glazen blok met 3D gelaserde foto en waxinelichthouder, en creëer een blijvende eerbetoon aan de persoon die je voor altijd in je hart draagt.

- Alleen fotos van mensen en dieren zijn momenteel mogelijk om te converteren van 2D naar 3D.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
afmeting

60x60x80 mm

Materiaal

Kristal glas