Verzending binnen 2-3 dagen
geen verzendkosten vanaf €75,-

Retourbeleid

Speciaal vervaardigde producten kunnen niet retour worden genomen en vallen daarmee buiten het herroepingsrecht.
(zie voor een uitleg Algemene Voorwaarden – Artikel 10).

Het kan echter voorkomen dat ondanks onze kwaliteitscontrole een vervaardigd product niet aan de eisen voldoet omdat deze bijvoorbeeld een productiefout, een kras of een barst bevat.

Speciaal daarvoor hebben wij een retourbeleid ontwikkeld zodat uw zending voorzien van de juiste informatie bij ons binnenkomt. Het is voor een snelle afhandeling aan te bevelen om een retourzending te voorzien van een duidelijke afzender, eventuele klacht of andere opmerkingen met betrekking tot de verdere afhandeling. Het is niet verplicht maar wel wenselijk om eerst even contact met ons op te nemen alvorens u iets terugstuurt.

Voor een begeleidend scrhijven kunt u het onderstaande RMA formulier gebruiken.

RMA Formulier
Dit is een standaard formulier waarop u uw gegevens en die van het artikel kunt invullen.
Klik hier om het formulier te downloaden zodat u het kunt uitprinten.

Retourzendingen die niet voorzien zijn van een ingevuld formulier of geheel zonder afzender retour worden gezonden kunnen wij vanzelfsprekend niet snel en/of correct afhandelen.

Product en verpakking zoveel mogelijk in originele staat houden
Indien u een product koopt en u bent er niet zeker van dat u het product wilt houden dan raden wij u aan voorzichtig om te springen met het product en de verpakking. Indien u namelijk WEL gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u als consument het product en de verpakking zo veel als redelijkerwijs mogelijk is het product en de verpakking in de oorspronkelijke staat bij ons aan te leveren.

Creditering
Indien u gebruik maakt van het herroepinsrecht dan zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, na ontbinding tot creditering van het aankoopbedrag en de eventueel betaalde verzendkosten overgaan.
Creditering vindt plaats nadat wij uw retourzending hebben ontvangen.
De kosten van de retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening.

Postadres:

DP Products B.V.
RMA Support
Kortonjolaan 88
5644 KB Eindhoven