BLOK GROOT 3D MET 2 PORTRETTEN

84.95

Groot kristal glazen blok met 3D foto

U hoeft uw foto niet zelf te bewerken, voor het beste resultaat hebben wij liefst de originele en onbewerkte foto. Indien de achtergrond er niet toe doet dan wordt de achtergrond namelijk door onze specialisten verwijderd. Wanneer u zorgt voor een goede scherpe foto in een zo hoog mogelijke resolutie dan zorgen wij ervoor dat de foto op een mooie wijze verwerkt wordt. Wanneer de foto van onvoldoende kwaliteit is en daardoor niet door ons verwerkt kan worden krijgt dan nemen wij contact met u op.
Wij hebben de techniek in huis om uw normale 2D foto naar een 3D foto om te zetten en deze vervolgens te laseren in kristal. De getoonde prijzen zijn inclusief de bewerking van 2D naar 3D.

Afmetingen: 90x60x50 mm

Artikelnummer: CR-BLOKGR3D2-90 Categorie:

Eeuwige Herinnering in Kristalhelder Glas

Wil je op een bijzondere manier je overleden huisdier eren en herinneren? Onze glazen blokken met gelaserde foto's bieden een uniek aandenken dat de liefde en band die je met je huisdier hebt gedeeld, vereeuwigt. Met uiterste precisie graveren we een favoriete foto van je huisdier in het kristalheldere glas, waardoor een adembenemend en duurzaam aandenken ontstaat dat de tand des tijds zal doorstaan.

Maatwerk Kunstwerk voor Jouw Dierbare Vriend

Elke glazen blok wordt met de hand vervaardigd om de essentie en persoonlijkheid van je huisdier vast te leggen. Onze getalenteerde ambachtslieden nemen de tijd om de fijnste details van de foto te vereeuwigen, zodat de glazen blok een levensechte weergave biedt. Of het nu gaat om een speelse blik, een liefdevolle pose of een ondeugende uitdrukking, het glazen blok met gelaserde foto zal die bijzondere momenten voor altijd vastleggen.

Stijlvolle Troost en Gedenken

Plaats dit prachtige glazen kunstwerk op een speciale plek in huis en koester de warme herinneringen aan je geliefde huisdier. Het is niet alleen een gedenkwaardig aandenken, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het glazen blok met gelaserde foto straalt een tijdloze elegantie uit en biedt troost op moeilijke momenten. Bewaar de liefde voor je huisdier levendig met dit prachtige kunstwerk van kristalhelder glas.

Bestel vandaag nog een glazen blok met gelaserde foto en geef een blijvend eerbetoon aan je trouwe metgezel. Een kunstwerk dat de tijd trotseert en de band tussen jou en je overleden huisdier voor altijd in herinnering houdt.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
afmeting

90x60x50 mm

Materiaal

Kristal glas