Foto in kristalglas

✓ Foto’s vereeuwigen
✓ Optisch zuiver kristal
✓ Van 2D naar 3D

Wilt u uw favoriete foto in kristalglas? Onze naam Foto In Glas zegt het al. Hier bent u op de juiste plek voor het laseren van uw dierbaarste foto in Kristal 3D. Door te kiezen voor het laseren zorgen wij ervoor dat de buitenkant van het kristal niet beschadigt. Liever kristal met foto als cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben verschillende modellen voor uw foto in kristal, zoals een blok, een kubus of een hart. Met dit originele cadeau geef je je vrienden of familie een verrassend en waardevol geschenk. Bekijk onze website voor het ruime assortiment aan modellen. Onze levertijd is momenteel 2-3 werkdagen.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?
Bekijk ze allemaal!

Voor welke vorm gaat u?

Er zijn verschillende vormen om uw foto in kristal te laten laseren. Denk bijvoorbeeld aan een kristal waxinelichthouder met foto. Met het luxe kristal 3D staat deze fantastisch op uw open haard of bureau. Veel mensen kiezen voor de waxinelichthouder om een kaarsje te branden voor een dierbare die is overleden. Een mooie manier om iemand te herdenken. Ook is uw foto in kristal verkrijgbaar in blokken of een hartvorm. Kies welke vorm het beste past in uw interieur en beslis of de foto 2D of 3D gelaserd moet worden. Het effect hiervan is fenomenaal. De foto komt door het kristal 3D tot leven in het kristalglas.

Waarom kiezen voor een kristalfoto in glas

Wij zijn dé specialist op het gebied van foto’s laseren in kristalglas. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij om te gaan met het product en elke foto volledig tot zijn recht te laten komen. Ons design is van hoogwaardige kwaliteit kristalglas en wij beoordelen elke foto grondig. Niet alle foto’s zijn geschikt voor in het kristalglas. Wij vragen u dan ook om een foto te kiezen met een zo hoog mogelijke resolutie. U kunt de foto uploaden als een jpg, jpeg, gif, png of bmp. Bent u inmiddels enthousiast geraakt? Fijn!

Waarom kiezen voor een kristalfoto in glas

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een foto in kristalglas? Of heeft u vragen over een versnelde levertijd of over de kwaliteit van uw foto? Wij helpen u hier graag bij en uiteraard is dit te bespreken. Ook leggen wij u graag uit hoe wij uw bestelling veilig verzenden. Al deze vragen stelt u eenvoudig via ons contactformulier op de website. Wilt u uw vraag liever telefonisch stellen? Dat is geen probleem. U kunt ons bereiken op +31 (0)40 2371 777. Wij hopen snel voor u aan de slag te gaan.