Verzending binnen 2-3 dagen
geen verzendkosten vanaf €75,-

KUBUS GROOT

59.95

U hoeft uw foto niet zelf te bewerken, voor het beste resultaat hebben wij liefst de originele en onbewerkte foto. Indien de achtergrond er niet toe doet dan wordt deze nl. door onze specialisten verwijderd. Als u zorgt voor een goede scherpe foto in een zo hoog mogelijke resolutie dan zorgen wij voor de rest.

Afmetingen : 80x80x80 mm

Artikelnummer: CR-KUBUSGR Categorie:

De perfecte glazen kubus voor jouw herinneringen

Wil je een unieke manier om je meest dierbare foto's te laten zien? Kijk dan niet verder dan onze 8x8x8 cm glazen kubus met lasergravure! Deze kubus is perfect voor het weergeven van je favoriete foto's, terwijl hij ook een stijlvolle en moderne uitstraling heeft.

Hoogwaardige lasergravure

Onze glazen kubus wordt vakkundig gegraveerd met behulp van hoogwaardige lasertechnologie. Dit garandeert dat de afbeelding van jouw keuze op een nauwkeurige en duurzame manier op het glas wordt geëtst. De gravure is helder en scherp, waardoor de foto er prachtig uitziet vanuit elke hoek.

Een geweldig cadeau voor iedereen

De 8x8x8 cm glazen kubus met lasergravure is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, of als geschenk voor de feestdagen is, deze kubus zal zeker gewaardeerd worden. Het is een unieke en persoonlijke manier om je liefde en waardering te tonen aan de mensen die belangrijk voor je zijn. Met deze prachtige glazen kubus met lasergravure kun je je favoriete foto's op een unieke en stijlvolle manier tentoonstellen. De kubus is perfect voor thuis, op kantoor, of als een attent geschenk voor vrienden en familie. Bestel vandaag nog en geniet van de schoonheid van deze tijdloze herinnering! Afmeting: 80x80x80 mm

Extra informatie

Gewicht 1 kg
afmeting

80x80x80 mm