Verzending binnen 2-3 dagen
geen verzendkosten vanaf €75,-

WAXINELICHTHOUDER

59.95

Foto in kristal glazen waxinelicht houder

U hoeft uw foto niet zelf te bewerken, voor het beste resultaat hebben wij liefst de originele en onbewerkte foto. Indien de achtergrond er niet toe doet dan wordt de achtergrond namelijk door onze specialisten verwijderd. Wanneer u zorgt voor een goede scherpe foto in een zo hoog mogelijke resolutie dan zorgen wij ervoor dat de foto op een mooie wijze verwerkt wordt. Wanneer de foto van onvoldoende kwaliteit is en daardoor niet door ons verwerkt kan worden krijgt dan nemen wij contact met u op..

Afmetingen : 60x60x80 mm

Artikelnummer: CR-WAXINE Categorie:

Waxinelichthouder in glas

Bent u op zoek naar een waxinelichthouder in glas? Bij Foto In Glas vindt u ze! Wij bieden een uitgebreid assortiment mogelijkheden voor het vereeuwigen van uw foto’s in glas. Deze kristal voorzien wij voor u met een foto naar keuze. Heeft u een dierbare die u voor altijd in herinnering wilt houden? Met de waxinelichthouder met foto steekt u elke avond een kaarsje voor uw dierbare. Heeft u interesse of vragen over de kwaliteit van bijvoorbeeld een foto? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Waxinelichthouder in glas bestelt u bij Foto In Glas!

Voor een waxinelichthouder in glas moet u bij Foto in Glas zijn. Wij maken het voor u zo eenvoudig mogelijk. Bij ons levert u een originele en onbewerkte foto in een zo hoog mogelijke resolutie aan en wij doen de rest. U hoeft deze foto dus niet zelf te bewerken. De aangeleverde foto laseren wij 2-dimensionaal in het blok. Het duurt ongeveer 2 tot 3 werkdagen nadat wij de foto van u hebben ontvangen. De afmetingen zijn 60x60x80 mm.

Waxinelichthouder in glas als cadeau!

Naast het vereeuwigen van een foto van uw dierbare dient onze waxinelichthouder in glas ook als mooi cadeau voor bijvoorbeeld uw opa, oma, vader, moeder, vriend of vriendin. Heeft u samen met iemand mooie herinneringen of momenten beleefd, dan is het natuurlijk leuk om deze als herinnering cadeau te doen. Hiermee is onze waxinelichthouder een mooi cadeau om te krijgen, maar ook om te geven. Op deze manier denken jullie nog vaak terug aan deze mooie momenten. Hoe fijn is dat? Wilt u meer informatie of wilt u graag een kristal waxinelichthouder bestellen? Wij helpen u graag verder!

Extra informatie

Gewicht 1 kg
afmeting

60x60x80 mm

Materiaal

Kristal glas