Portret in glas

✓ Foto’s vereeuwigen
✓ Optisch zuiver kristal
✓ Van 2D naar 3D

Bent u op zoek naar een aanbieder voor uw portret in glas? Bij Foto In Glas bent u aan het juiste adres! Wij helpen u graag met een 3D portret in glas. Vindt u die standaard portretfoto’s ook een beetje saai worden en bent u op zoek naar iets nieuws? Wij van Foto In Glas hebben de oplossing voor u! Door uw foto’s in glas te laten laseren bent u verzekerd van een uniek en mooi stukje vakwerk. Daarnaast passen deze portretten ook nog eens in elk interieur. Ideaal toch? Met het vakwerk van Foto In Glas kiest u voor professionaliteit en ervaring. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het verwerken van foto’s in glas! Wacht niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling op onze website!

Bent u benieuwd naar ons assortiment?
Bekijk ze allemaal!

Professioneel en kwalitatief portret in glas

Bij Foto In Glas maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal glas. Zo gaan wij voor het beste resultaat. Uw foto wordt als portret in speciaal vervaardigd optisch zuiver kristal glas gegraveerd. Dit type glas kenmerkt zich door een extreme hardheid en glans, zodat uw 3D portret in glas perfect tot zijn recht komt. Door deze kwaliteit straalt uw portret in glas vanuit elke hoek. Wij bewerken de foto’s zelf waarbij wij in de meeste gevallen de achtergrond van de foto verwijderen. Zo komt uw foto het best tot zijn recht. Dit is een standaard bewerking en deze voeren wij geheel kosteloos voor u uit. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze service? Fijn om te horen. U plaatst gemakkelijk uw bestelling via onze website of neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie?

nteresse in een portret in glas of twijfelt u of uw foto geschikt is voor het model dat u wilt bestellen? Wij helpen u graag, onze specialisten staan voor u klaar met een passend advies! Heeft u andere vragen over bijvoorbeeld een bestelling? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ pagina, hierin worden de meest gestelde vragen beantwoordt. Staat jouw vraag er niet tussen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)40 2371 777, of vul ons contactformulier in. Wij streven ernaar uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ook interessant:
3D foto in glas | Foto in glasblok | contact