Verzending binnen 2-3 dagen
geen verzendkosten vanaf €75,-

foto op glas

✓ Foto’s vereeuwigen
✓ Optisch zuiver kristal
✓ Van 2D naar 3D

Wilt u een foto op glas van topkwaliteit? Wij zijn de experts op het gebied van glasbewerking. Lever ons uw mooiste foto en wij graveren hem met de hoogste kwaliteit op glas. Of het nu gaat om een cadeau of een eyecatcher voor uw interieur, met een foto op glas zit u altijd goed. Het unieke van een foto op glas is dat uw foto door het glas tot leven komt. Dat is toch wat u wilt met een foto? Wist u trouwens dat wij uw foto ook gemakkelijk omzetten in een 2- of 3D foto? Het glas is in allerlei verschillende vormen en maten te bestellen via onze website. Lees hieronder hoe wij van uw foto een waar kunstwerk maken.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?
Bekijk ze allemaal!

Hoe wij van uw foto op glas iets moois maken

Het bestellen van uw foto op glas was nog nooit zo eenvoudig. Op onze website vindt u verschillende vormen glas zoals een hartvorm, een kubusvorm of een blokvorm. Wilt u een klein, middel of grote vorm? Nadat u dit heeft besloten is het goed om te kijken welke foto geschikt is om op het glas te laten graveren. Ga voor een onbewerkte foto, zodat wij de beste kwaliteit uit de foto weten te halen. Houdt daarbij in uw achterhoofd dat wij de achtergrond van de foto voor u verwijderen. Het beste resultaat haalt u namelijk met een foto van één hoofd of één dier. Als de foto door ons is bekeken gaan we aan de slag met het graveren. Als dit gelukt is pakken wij het glas met de grootste zorgvuldigheid voor u in, zodat deze klaar is voor verzending.

 • Foto in Glas - Grote Kubus

  KUBUS GROOT

  80x80x80 mm 59.95
 • Foto in Glas - Asymmetrisch Liggend

  ASYMMETRISCH LIGGEND

  110x80x25mm 44.95
 • Foto in glas - Groot 3D Hart

  HART XL 3D

  100x90x40 mm 114.95
 • Foto in glas - Blok XL 3D

  BLOK XL 3D STAAND

  75x110x65 mm 94.95

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over een foto op glas of wilt u misschien meer informatie over zaken zoals onze service, technieken of levertijd? Wij helpen u graag. Stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u liever iemand van onze klantenservice aan de lijn? Dat kan natuurlijk ook. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)40 2371 777. Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Ook interessant:
3D foto in glas | Foto in glasblok | contact