Foto in glas hart

✓ Foto’s vereeuwigen
✓ Optisch zuiver kristal
✓ Van 2D naar 3D

Wilt u uw geliefde verrassen met een gegraveerde foto in glas in de vorm van een hart? Het is het perfecte cadeau voor valentijn, vader- en moederdag, een huwelijk of gewoon voor een vriend of vriendin. Foto In Glas is de professional die uw cadeau personaliseert en precies zo maakt zoals u wilt. Wij helpen u met de bewerking van uw foto, zodat u dat zelf niet hoeft te doen. Voor een zo goed mogelijk resultaat van uw foto in glas met hart, verwijderen wij de achtergrond van de foto. Uiteraard werken wij met de beste kwaliteit materialen voor uw foto in glas met hartvorm. Zo krijgen wij een zo goed en realistisch mogelijk beeld. Klaar om uw geliefde te verrassen? Kijk voor de mogelijkheden op de website en bestel vandaag nog het meest romantische item van ons assortiment.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?
Bekijk ze allemaal!

Een foto in een hart van glas past in elk interieur

Wilt u uw gepersonaliseerde foto in glas in de vorm van een hart laten graveren? Door de kwaliteit van ons glas geven we uw foto de perfecte diepte en helderheid om zo maximaal te stralen in elk interieur. Door de vlakke onderkant van het hart blijft hij stabiel staan en heeft daardoor geen houder nodig. Ideaal voor op uw bureau, tafel of nachtkastje. Wij geven u graag advies over de juiste foto. Uw foto in glas, in de vorm van een hart is te bestellen in de afmeting van 65x80x35 millimeter. Wij leveren gewoonlijk binnen 2-3 werkdagen.

Hulp nodig?

Enthousiast geraakt over een foto in glas in de vorm van een hart? Dat is fijn. Mocht u nog vragen hebben over de afmetingen of resolutie van uw foto? Wij staan voor u klaar om u te helpen. Wilt u meer weten over onze levering? Deze vragen verhelderen wij graag voor u. Stel uw vraag via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)40 2371 777. Wij hopen snel voor u aan de slag te kunnen.